Linnanmäen rannekeuudistus tuo mukanaan 11 ilmaislaitetta

Linnanmäen rannekeuudistus tuo pienten huvipuistovieraiden käyttöön 11 laitetta veloituksetta. Maksuttomia laitteita ovat Panoraama, KotKot, Kuuputin, Merirosvolaiva, Miniautot, Muksupuksu, Pallokaruselli, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä.

Haluamme tällä tavoin huomioida erityisesti lapsiperheet ja toivottaa heidät useammankin kerran kesässä nauttimaan huvipuiston riemuista, sanoo Lasten Päivän Säätiön toimitusjohtaja Risto Räikkönen.

Linnanmäellä on kesällä ainoastaan yksi ranneke, joka on nimeltään Hupiranneke. Hupiranneke maksaa asiakkaille 37 euroa pituudesta tai iästä riippumatta.

Yhden rannekkeen myötä voimme palvella rannekkeita ostavia asiakkaitamme paremmin sekä huvipuistossa että ennakkomyyntikanavissamme. Huvipuistoalueella rannekkeet tulevat myyntiin lipunmyyntipisteiden lisäksi myös kioskeihin ja kahviloihin. Kun lipunmyyntipisteitten määrä kasvaa kymmenillä uusilla pisteillä, lyhenee lipunmyynnin jonotusaika oleellisesti. Rannekkeen voi ostaa vaikkapa hattarakioskista, kertoo Räikkönen.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa