Mies yritettiin ryöstää, antoi ryöstäjille opetuksen

Lahden Mukkulassa lauantaina 20.4. noin klo 15.00 aikaan kevyenliikenteen väylällä (Ritaniemenkatu – Kevätkartu jousiampumaradan kohta) viisikymppisen mieshenkilön kimppuun kävi kaksi mieshenkilöä takaa päin yrittäen ryöstää hänet.

Uhrin kova vastarinta yllätti tekijät, jotka pakenivat nopeasti paikalta. Uhri sai lieviä vammoja kaulan alueelle. Tekijöistä pidemmälle tuli vammoja mahdollisesti suun alueelle ja lyhyemmälle ylävartaloon.

Tekijöiden tuntomerkit: Pidempi; noin 190 cm pitkä, hoikka, ulkomaalaistaustainen (ihon väri ruskehtava), ikä noin 20 vuotias, yllä verryttelyhousut, kelta/mustaraidallinen takki, vaaleat lenkkitossut, musta lippalakki ja lyhyet hiukset.

Lyhyempi: noin 160 – 170 cm pitkä, ulkomaalaistaustainen (tummahko iho), silmät hieman vinot, yllä verryttelyhousut, harmaa hupparityylinen takki ja vaaleat lenkkitossut.

Tekijät eivät saaneet saalista.

Poliisi pyytää tekijöistä mahdollisesti jotain tietäviä ottamaan yhteyttä puhelinnumeroon 050 4564312.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa