Naapuri sekosi täysin, yritti väkisin sisään ja törmäili autolla

Asikkalan Rantakulmalla keskiviikkona illansuussa mies suivaantui naapuriinsa perinpohjin. Ensin mies yritti päästä naapurin asuntoon väkisin sisälle ovien ja ikkunoiden kautta. Tässä vaiheessa sisällä ollut naapuri soitti hätäkeskuksesta apua.

Ennen poliisin tuloa mies haki omasta pihastaan henkilöauton ja ajoi sillä naapurin pihaan. Mies törmäsi omalla autollaan naapurin henkilöauton keulaan tahallaan kolme kertaa.

Paikalle ehtinyt poliisipartio laittoi riehuvan miehen käsirautoihin. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksessa kaasusumutin.

Mies vietiin verikokeeseen Asikkalan terveysasemalle. Mies vastusti verikokeen ottamista voimakkaasti ja poliisipartio joutui käyttämään voimakeinoja virkatoimen suorittamiseksi.

Miestä epäillään kotirauhan rikkomisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, vahingonteosta, toisen vahingoittamisen soveltuvan esineen hallussapidosta ja virkamiehen vastustamisesta. Mies viettää yönsä Lahden pääpoliisiaseman putkassa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa