Nainen ei huomannut autonsa renkaan puuttuvan – ”Ihmettelinkin rahinaa”

Helsingissä Itäväylältä Kulosaaren itäistä liittymää pitkin poistumassa ollut henkilöauto herätti poliisipartion huomion perjantaina klo 21.32. Auton hätävilkut olivat päällä ja oikean takarenkaan kohdalta sinkoili kipinöitä.

Poliisipartio ajoi ajoneuvon taakse ja havaitsi, että ajoneuvon oikea takapyörä puuttui kokonaan. Ajoneuvon oikean taka-akselin pää raahautui maata pitkin jarrurummun varassa.

Poliisipartio pysätti ajoneuvon, jota ajanut 35-vuotias nainen oli vahvasti päihtyneen oloinen. Ajo-oikeudeton nainen kertoi poliisille, että hän oli ajanut pitkin Itäväylää idän suuntaan, kun jossain vaiheessa auton rengas olisi puhjennut.

Naiselle kerrottiin, että hänen kuljettamansa auton oikea takapyörä puuttui kokonaan, jolloin tämä kertoi, että hän ihmettelikin, miksi autosta kuului niin kovaa rahinaa. Kysyttäessä päihteiden käytöstä, kertoi nainen ottaneensa metadonia, tiedottaa Helsingin poliisilaitos.

Naisen käyttäytymisen vuoksi oli syytä epäillä hänen kuljettaneen moottorikäyttöistä ajoneuvoa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena. Nainen toimitettiin oikeuslääketieteen laitokselle tarkempiin tutkimuksiin.

Autosta löytyi lisäksi äskettäin anastettua omaisuutta, jonka vuoksi hänet otettiin kiinni ja toimitettiin tutkimusten jälkeen poliisin tiloihin.

Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja varkautena.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Nainen ei huomannut autonsa renkaan puuttuvan – ”Ihmettelinkin rahinaa”

  1. Petri sanoo:

    Saattaa hyvinkin olla, ettei kuljettaja oikeasti tajunnut renkaan puuttuvan kokonaan, koska Itäväylällä tie on niin huonossa kunnossa… Siellä on niin paljon trafiikkia, että tiehen on kaivertunut (ehkä nastarenkaiden takia) syvät urat ja urien seassa on kunnon monttuja.

Vastaa