Poliisi tutkii tämän yrityksen laskutusta

Intrum Justitia Oy tiedottaa, että Suomen Yritysrekisterikeskus-SYRK on lähettänyt asiakkailleen laskuja, joissa se ilman lupaa tai osapuolten välistä sopimusta ilmoittaa laskuun liittyvän laskutuksen ja maksuvalvonnan hoitajaksi Intrum Justitia Oy:n.

Laskut on lähetetty kuoressa, jossa on Intrum Justitia Oy:n logo.

Intrum Justitia Oy ei hoida kyseisen yrityksen laskutusta eikä reskontranhoitoa. Yrityksiä, jotka ovat saaneet Suomen Yritysrekisterikeskukselta tällaisen kirjeen, pyydetään olemaan yhteydessä suoraan kyseiseen yritykseen.

Intrum Justitia on kieltänyt Suomen Verkkomedia Oy:tä (Suomen Yritysrekisterikeskus – SYRK) käyttämästä Intrum Justitia Oy:n nimeä, kirjekuorta tai logoa missään toiminnassaan ja tehnyt asiasta tutkintapyynnön poliisille.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa