Poliisi varoittaa tekaistuista laskuista

Pohjois-Karjalan poliisilaitos varoittaa aiheettomista laskuista. Poliisin tietoon on tullut viime päivien aikana, että ympäri maakuntaa on lähetetty tekaistuja laskuja petostarkoituksessa ihmisille ja yrityksille.

Laskuissa asiakasta kehotetaan viipymättä tai eräpäivään mennessä maksamaan lasku tai asiassa seuraa jälkiseuraamuksia.
Jotkut laskut ovat olleet tekaistujen perintätoimistojen muistutuslaskuja.

Poliisi korostaa jättämään yllä mainitut laskut ehdottomasti maksamatta. Laskut voi toimittaa lähimmälle poliisille.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa