PSY teki Gangnam Stylea suositumman hitin

Gangnam Style -hitti nosti korealaispoppari Psyn kaikkien ihmisten tietoisuuteen ympäri maapalloa. Gangnam Stylen tahdissa tansittiin hulluna ja YouTubessa se on kerännyt uskomattomat 1,5 miljardia katselukertaa.

Psyn uusi, lauantaina julkaistu Gentleman -biisi jatkaa samoilla raiteilla. Sitä katsottiin ensimmäisen vuorokauden aikana 22 miljoonaa kertaa. Samalla rikottiin Justin Bieberin hallussapitämä ennätys.

”I’m a mother father gentleman” -kertosäe on hyvin tarttuva. Video on myös aivan hillitön, sillä Psy kiusaa naisia muun muassa vetämällä tuolit näiden alta ja irrottamalla bikinejä. Todellinen herrasmies siis.

Nyt videota on katsottu 53 miljoonaa kertaa.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin PSY teki Gangnam Stylea suositumman hitin

  1. joona sanoo:

    mother fucker gentleman!

Vastaa