Pysähtyi poliisin luokse ja tunnusti ajavansa kortitta, autossa runsaasti aseita

Helsingin Itämerenkadulla metroaseman kohdalla klo 01.15 poliisipartio oli ohjaamassa liikennettä kolarin aiheuttaman liikenne-esteen vuoksi. Paikalle oli tullut Lauttasaaren suunnasta henkilöauto, jossa oli kyydissä kaksi miestä.

Kuljettaja ilmoitti poliisille olevansa ajo-oikeudeton ja hänelle tehty huumetesti näytti positiivista tulosta. Matkustajana etupenkillä ollut mies kertoi puhutettaessa poliisille, että auton hansikaslokerossa olisi ilma-ase.

Hänen hallustaan löytyi myös muun muassa kääntöveitsi, majavanhäntäpatukka sekä erilaisia huumausaineita. Autosta löytyi lisäksi katkaistu haulikko, kaasusumutin, heittoveitsi, jousipatukka, lyöntiaseeksi muutettu rautatanko sekä metallikuulia ampuva ilmapistooli.

Auton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ajamalla huumeiden vaikutuksen alaisena. Lisäksi henkilöiltä ja autosta löytyneen omaisuuden osalta nimikkeitä ovat mm. ampuma-aserikos, huumausainerikos ja vaarallisen esineen hallussapito.

Kummatkin henkilöt on otettu kiinni ja toimitettu poliisin tiloihin.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa