R-kioski tarjoaa perjantaina ilmaisen lounaan

Helsingin Citycenterissä avattiin tänään keskiviikkona 10.4. uusi R-kioski, jonka valikoima painottuu deli-tuotteisiin, juomiin ja lehtiin. R-kioski houkuttelee kiireisiä asiakkaita hyvällä deli-tarjonnalla ja pitämällä koko ketjun asiakaslupauksen nopeasta ja mukavasta asioinnista.

Citycenterin R-kioski edustaa uudenlaista City-Ärrää, jossa valikoima painottuu nopeasti mukaan otettaviin syötäviin ja juotaviin. Muiden pohjoismaiden tapaan myös Suomessa myymälät nähdään yhä useammin hyvänä paikkana poiketa noutamaan lounas tai välipala, R-kioskin toimitusjohtaja Johannes Sangnes kertoo.

Perjantaina 12.4. järjestettävissä avajaisissa lahjoitetaan 1000 Ärräkoodia, joilla asiakkaat saavat ilmaisen hodarin Citycenterin R-kioskista. Lisäksi kioskilla maistatetaan Milka-suklaata ja Valion vaniljatuutteja sekä arvotaan kesän menopeliksi Lotto Jopo.

Perjantain avajaisten vetonaula on uusi teinisensaatio Isac Elliot, joka saapuu paikalle jakamaan nimikirjoituksia perjantaina kello 14.30. Varttuneempaan makuun musiikkia tarjoilevat Veikkauksen laulavat lottopallot.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa