S-ryhmä vetää myynnistä chilejä - Pietar.in
Siirry sisältöön

S-ryhmä vetää myynnistä chilejä

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mukaan S-ryhmä on vetänyt myynnistä espanjalaisen Murgiverde S.C.A:n punaiset chilipaprikat. Chilipaprikoita on ollut myynnissä Prisma-, S-market-, ABC-, Sale- ja Alepa-myymälöissä koko Suomen alueella.

Tullilaboratorion tutkimusten mukaan Inex Partners Oy:n maahantuomassa erässä chilipaprikaa ”Murgiverde punainen chilipaprika” on metiokarbi-nimisen kasvinsuojeluaineen jäämiä yli sallitun määrän.

chili

Maahantuoja pyytää hävittämään tuotteen sekajätteen mukana. Hyvitystä varten kuluttajien tulee palauttaa tyhjä tuotepakkaus, ostokuitti tai irtotuotteena myydyistä chilipaprikoista vaakaetiketti ensisijaisesti ostopaikkaan tai postimaksutta osoitteeseen:

Inex Partners Oy, Asiakaspalautus 601939, PL 35, 00088 S-RYHMÄ.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a