Suomalainen teki källin teksasilaisille kovanaamoille, lähetti hapansilakkaa

Teksasilainen kaveriporukka syö erikoisia asioita ja kuvaa niistä videoita nettiin. Suomalainen louhe87 -nimimerkki on nyt lähettänyt ryhmälle maisteluun hapansilakkapurkki.Ruotsista kotoisin oleva hapansilakka sisältää käynyttä silakkaa suola-vesiliuoksessa. Ruotsissa tämä Surströmming on noussut perinneruoan maineeseen.

Hapansilakka myydään metallipurkissa, koska sen haju on erittäin voimakas. Hapansilakkaa pidetäänkin ulkoilmaruokana, mutta ryhmä kärsii silti hajuhaitoista ja he voivat pahoin jo purkin avauduttua.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa