Superharvinainen peli 8 dollarilla kirpparilta, arvo jopa kymmeniä tuhansia

Kotaku.com-pelisivuston mukaan Yhdysvalloissa, Pohjois-Carolinassa nainen osti kirpparilta kahdeksalla dollarilla superharvinaisen 8-bittisen Nintendon pelikasetin.

Hyväntekeväisyyskirpputorilta ostettu tadium Events -pelikasetti on yksi maailman harvinaisimmista videopeleistä. Stadium Events julkaistiin testimarkkinoille vuonna 1987, mutta tuotemerkki-selkkausten vuoksi kaikki määrättiin tuhottavaksi.

Muutama kappale pelejä kuitenkin säilyi. Naisen ostaman pelin pakkausmuovi oli viilletty auki, mutta silti peli on todella arvokas. Pari vuotta sitten eBayssä myydystä pelistä maksettiin 41 300 dollaria. Nainen odottaa saavansa pelistä 15 000 dollaria.

Olin pelin nähdessäni pyörtyä. On suuri kunnia edes pitää hyppysissään tällaista harvinaisuutta. Meillä ei valitettavasti ollut kassassa tarpeeksi rahaa maksaa pelistä naisen pyytämää hintaa, paikallisen pelikaupan omistaja Wilder Hamm kertoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa