Teinityttö hyökkäsi takaapäin 67-vuotiaan kimppuun, pakeni vastarintaa metsään

Kuopion Lippumäen uimahallin pysäköintipaikalla noin 67-vuotiaan nainen oli pysäköinyt autonsa ja kävellyt sisäänkäyntiä kohti. Nainen ohitti muutaman metrin etäisyydellä porukan, jossa oli 2 nuorta miestä ja yksi tyttö.

Uhrin kimppuun käytiin yllättäen kiinni takaapäin ja hänen kädessä ollut kassi yritettiin viedä. Pohjois-Savon hätäkeskukseen ilmoitettiin asiasta torstaina 25.4.2013 klo 18.25.

Uhri rimpuili irti otteesta ja huitoi kassilla kohti tyttöä, joka oli käynyt häneen kiinni. Tyttö ja porukassa olleet miehet poistuivat tämän jälkeen juosten lähistöllä olleeseen metsään.

Tapahtumapaikalle mennyt poliisipartio tavoitti kolmikon läheisestä metsästä. 19-vuotias tyttö vastusti kiinniottoa rimpuilemalla ja potkimalla kohti poliisia. Tyttö otettiin kiinni epäiltynä ryöstön yrityksestä ja häntä epäillään myös virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Epäilty kertoi kuulustelussa nähneensä naisen tulevan paikalle henkilöautolla ja saaneen siitä päähänsä, että hän haluaa saada haltuunsa naisen auton avaimet. Epäilty ei kertomansa mukaan ajatellut asiaa pidemmälle.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa