Tilaa iIlmainen HSL-matkakortti, säästä lähes 80 euroa

Helsingin seudun liikenne (HSL) jakaa alueellaan vakituisesti asuville 18-vuotiaille ilmaiseksi matkakortteja kahden viikon matkustusajalla.

Kortilla voi matkustaa rajattomasti kaikissa liikennevälineissä: busseissa, lähijunissa, metrossa, raitiovaunuissa ja Suomenlinnan lautalla. Kortin voi saada, jos asuuHelsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Keravalla, Kirkkonummella tai Sipoossa.

Matkakortin voi tilata 12.5.2013 mennessä, jos täyttää kyseiset ehdot. 55,10 – 77,50 euron arvoisen matkakortin saa postitse kotiisi kahden viikon kuluessa tilauksesta.

Tilaa kortti täältä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa