TV-ryhmä kuvasi kerjäläisen ihmeparantumisen

Eilen kerroin kuinka kuuromykkä kerjäläinen koki ihmeparantumisen Savossa. Samaa tapahtuu myös muualla maailmassa usein.

Tämä ilmeisesti New Yorkissa kuvattu video paljastaa, että kerjäläiset eivät välttämättä ole siltä miltä näyttää. Kannattaakin oikeasti miettiä, että kenelle kannattaa antaa rahaa.

Kuvausryhmä seurasi useiden päivien ajan naista, joka heikosti kyynärsauvojen varassa liikkuen kerjää rahaa onnistuneesti kadulla. Lopulta kuvausryhmä talleentaa videolle kuinka kerjäläinen onkin hyvinvoivan näköinen ja trendikkäästi pukeutuva nuori nainen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa