Tyttöjoukko potki 12-vuotiasta päähän

Helsingin Lasipalatsin kulmalta tuli maanantaina 29.4.2013 klo 17.30 ilmoitus pahoinpitelystä, jossa kaikki osalliset olivat nuoria tyttöjä. Paikalle mennyt poliisipartio näki yhden tytön makaavan maassa, jossa oli hoitohenkilökunta antamassa hänelle hoitoa.

Usean todistajan mukaan kolme heille entuudestaan tuntematonta tyttöä olivat alkaneet pahoinpidellä yhtä tyttöä. Kolmikko oli töninyt, repinyt ja kaatanut tytön maahan. Tämän jälkeen kolmikko oli potkinut tyttöä pään seudulle sekä keskivartaloon ja paennut kohti Kampin kauppakeskusta.

Yksi todistajista oli havainnut selkänsä takana tyttöjen kiljumista. Käännyttyään ympäri todistaja näki kolme tyttöä yhden tytön kimpussa. Todistaja oli nähnyt, kuinka maassa makaavaa tyttöä oli potkaistu ainakin yhden kerran päähän.

Tyttö kertoi poliisille ambulanssissa, että hän ei osannut eritellä syytä tapahtumaan. Tytön mukaan hänen kimppuunsa kävi kolme tyttöä, jotka repivät hänet vaatteista maahan ja potkaisivat häntä kolme kertaa pään seudulle, joista yksi potku osui niskaan, joka oli kipeytynyt.

Ambulanssi kuljetti 12-vuotiaan asianomistajan lastenklinikalle tarkastukseen. Poliisipartio soitti asianomistajan isälle ja kertoi tapahtuneesta. Poliisilla on alustava tieto ainakin osasta tekijöitä.

Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa