Verkkokauppa.com paljastaa: Tässä ovat huolletuimmat ja palautetuimmat tuotteemme

Verkkokauppa.com on julkaissut kaikkien tuotteiden huolto- ja palautusprosentit asiakkaiden katsottavaksi. Lisäksi se julkaisi yli 13 000 asiakkaiden kirjoittamaa sensuroimatonta tuotearvostelua verkkokaupassaan.

Nyt Verkkokauppa.comin asiakkaat voivat arvioida tuotteita ennen ostopäätöstä myös tuotteista kerättyjen huolto- ja palautusprosenttien avulla. Olemme julkaisseet täysin läpinäkyvät tilastot huolto- ja palautusprosenttien osalta. Tietääksemme kukaan toinen jälleenmyyjä ei kerro vastaavia tietoja myymistään tuotteista, kertoo Verkkokauppa.comin huoltopäällikkö Mikko Dunderfelt.

Julkaistu tieto perustuu Verkkokauppa.comin omien järjestelmien keräämään dataan ja on jatkuvasti täysin ajantasaista.

Palautetuin tuote kuuden kuukauden seurantajaksolla oli Eizo FlexScan S1902SH-BK 19″ LCD-näyttö. Huolletuin tuote seurantajaksolla oli MSI Z68A-GD65 emolevy. Vähiten palautettuja tuotteita oli valmistajilla Kensington, Blackstorm, Elinchrom, sekä Gardena.

Tällä hetkellä parhaimmaksi tuotteeksi asiakkaat ovat arvostelleet The Cloud Nine Iron -muotoiluraudan. Parhaimmiksi brandeiksi asiakkaat ovat arvostelleet muun muassa Samsungin, Applen ja Electroluxin.

Keskimäärin Verkkokauppa.comista ostetut tuotteet ovat saaneet asiakkailta 4,2 tähteä viidestä. Yleisien tähtiarviointien lisäksi tuotteita voi arvioida laadun, tuoteryhmäkohtaisten ominaisuuksien, sekä sen mukaan kokeeko tuotteen antavan vastinetta hintaan nähden.

Olemme innoissamme kun voimme alkaa kuuntelemaan ja palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. Palvelun avulla tuotteen hankintaa pohtivat asiakkaat voivat lukea jo laitetta käyttävien asiakkaiden kokemuksista, toteaa
Verkkokauppa.comin web-myynti- ja markkinointijohtaja Esa Hjerppe.

Tuotearviointien lisäksi asiakkaat voivat käyttää Kysymykset ja vastaukset -palveluamme, jossa kysymysten vastaajina
toimivat ammattitaitoiset henkilökuntamme edustajat. Henkilökunnan lisäksi tuotteen jo ostaneet asiakkaat voivat halutessaan toimia kysymysten vastaajina.

Kategoria(t): Elektroniikka Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa