5-vuotias juoksi suoraan auton alle

Joensuussa Papinkatua Linnunlahden suunnasta henkilöautoa kuljettanut 64-vuotias joensuulaismies koki eilen illalla 19.15 aikaan ikävän yllätyksen.

Pohjois-Karjalan poliisilaitoksen mukaan Papinkatu 7 kohdalla auton eteen oli juossut yllättäen kadun varressa pysäköitynä olleen henkilöauton takaa 5-vuotias lapsi. Jarrutuksesta huolimatta lapsi oli osunut auton keulaan ja lentänyt katuun.

Lapsi oli loukannut päätään ja saanut naarmuja käsiin ja jalkoihin. Auton hiljaisesta vauhdista ja jarrutuksesta johtuen lapsi ei ollut loukkaantunut pahemmin, mutta hän oli jäänyt yöksi tarkkailuun keskussairaalaan Tikkamäelle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa