Burger King tuo lisää roskaruokaa Suomeen

Hampurilaisjätti Burger King tulee vihdoinkin Suomeen. Ensimmäiset ravintolat avataan vuoden vaihteen tienoilla pääkaupunkiseudulla.

bk

Uskomme Burger Kingin vetovoimaan brändinä. Tuomme Suomen markkinoille uuden vaihtoehdon, joka palvelee kotimaisten kuluttajien lisäksi matkailijoita. Kysyntää riittää Suomen pikaruokamarkkinoilla, jotka ovat alan voimakkaimmin kasvava markkinasegmentti, toteaa Restelin ravintolatoimialan johtaja Leena Turunen.

Restelin tavoitteena on luoda valtakunnan kattava verkosto. Ravintolat ovat alkuun vahvasti Restelin omaa liiketoimintaa, mutta tulevaisuudessa sopimus mahdollistaa verkoston laajentamisen itsenäisten yrittäjien kanssa tehtävillä sub-franchising-sopimuksilla.

BURGER KING -ravintolat sijoitetaan hyville liikepaikolle, kuten liikenneasemille, kauppakeskuksiin ja tapahtuma-areenoille. Osa ravintoloista tulee olemaan yksittäisiä ravintoloita vilkkailla liikepaikoilla.

Teemme parhaillaan Restelin kanssa töitä avataksemme ensimmäisen BURGER KING -ravintolan Helsinkiin vuoden vaihteen tienoilla. Piakkoin suomalaiset kuluttajat pääsevät nauttimaan maailmankuulusta WHOPPER®-hampurilaisestamme, kertoo Burger Kingin EMEA-alueen franchise- ja liiketoiminnan kehittämisestä vastaava Jerry Gámez.

Suomen BURGER KING -ravintoloiden ruokalistasta tulee pääosin samanlainen kuin muuallakin. Tavoitteena on mahdollisimman monipuolinen tarjonta, jossa pyritään mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään paikallista tuotantoa.

Burger King tuo lisää roskaruokaa Suomeen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun