Coca-Cola tuo nimesi pulloon

Coca-Colan Share A Coke -kampanja tuo kauppoihin kesän ajaksi Coca-Cola ja Coca-Cola Zero -pulloja, joissa on logon tilalla 150 suosituinta suomalaisnimeä.

Etunimien lisäksi pulloja koristavat muutamat yleisnimet, kuten ”veli”, ”ukki”, ”rakas” jne., joiden avulla jokaisen on helppo ilahduttaa läheistään, vaikka juuri omaa nimeä ei löytyisikään.

Korvaamme Coca-Cola-logon pakkauksissamme ensimmäistä kertaa pitkän historiamme aikana ja mikä sen parempaa kuin paikata se faniemme nimillä! Share A Coke -kampanjan tarkoituksena on kutsua ihmiset pitämään hauskaa, löytämään tuotteistamme ystävien ja perheenjäsenten nimiä sekä jakamaan Coca-Cola-juoman heidän kanssaan, kertoo Coca-Cola Suomen brändivastaava Maija Mäkirinne.

Share A Coke on mukana läpi kesän festareille, muun muassa Pori Jazzeilla, Weekend Festival -tapahtumassa Helsingissä ja Ruis Rockissa Turussa. Tapahtumissa on mahdollisuus saada juuri omalla nimellään varustettu Coca-Cola, jos kaupoista ei oikeaa nimeä löydy.

Coca-Cola-fanit eivät ainoastaan korista pullojen etikettejä, vaan ovat myös tähtinä kesän aikana nähtävässä TV- ja ulkomainonnassa. Lontoossa kuvatun TV-mainoksen tähdet ovat Englannissa asuvia suomalaisnuoria, jotka lähettävät terveisiä suomalaisille läheisilleen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa