Ei antanut tilaa kaistaa vaihtamassa olleelle autolle, sai nyrkistä

Helsingin Töölössä, Mannerheimintien ja Nordenskiöldinkadun risteyksessä lauantaina 3.5.2013 kello 13.25 aikaan autoilija ei ollut antanut tilaa toiselle autolle, joka oli vaihtamassa kaistaa. Tämä johti lopulta pahoinpitelyyn.

Kaistaa vahtamassa olleen auton kuljettaja oli huutanut englanniksi asianomistajalle, mutta tilanteesta oli ensin selvitty puhumalla. Kaistaa vaihtamassa ollut auton kuljettaja oli seurannut asianomistajaa keskustaan.

Eteläesplanadin ja Korkeavuorenkadun risteyksessä liikennevaloissa epäilty oli noussut omasta autostaan ja lyönyt asianomistajaa kahdesti kasvoihin. Asianomistajan noustessa autostaan oli epäilty vielä lyönyt auton ovella asianomistajaa ja poistunut sitten paikalta.

Asianomistajalle ei tullut vakavia vammoja.

Epäilty on noin 30-vuotias normaalivartaloinen 180 cm pitkä mies. Hänellä oli sänkiparta, tummat hiukset ja aurinkolasit. Epäilty oli liikkeellä vanhemmalla Opel-merkkisellä farmariautolla, joka oli väriltään viininpunainen ja siinä oli matkustajana vaalea nainen.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Ei antanut tilaa kaistaa vaihtamassa olleelle autolle, sai nyrkistä

  1. Petri sanoo:

    Joku otti sitten mallia siitä venäläisestä liikennekulttuurista. 😉

Vastaa