Hävitä tämä tuote sekajätteessä, palauta tyhjä pakkaus kauppaan

Lagerblad Food vetää myynnistä Lagerblad Mahtipullat -tuotteita. Tuote sisältää Hollannista tuotua naudanlihaa, jonka alkuperämerkinnöissä elintarviketurvallisuusvirasto Evira on havainnut epäselvyyksiä.

Evira edellyttää, että kaikki kyseisen hollantilaisen Willy Selten B.V. -yrityksen toimittama naudanliha ja siitä valmistetut tuotteet vedetään pois myynnistä varotoimenpiteenä.

Tuotteidemme takaisinvedon kautta markkinoilta on poistettu n. 9 000 kg naudanlihaa Willy Selten B.V:n eri maihin toimittamasta n. 50 miljoonan kilon kokonaismäärästä, kertoo Lagerbladin toimitusjohtajan Mika Lindfors.

Kuluttajia pyydetään hävittämään tuote sekajätteissä ja palauttamaan tyhjä pakkaus lähimpään tuotetta myyvään vähittäiskauppaan. Tuotetta on ollut myynnissä K-citymarketeissa, K-supermarketeissa sekä Prisma- ja S-marketeissa. Ostos hyvitetään.

Takaisinveto ei koske tuotteita, joiden parasta ennen -päiväys on 28.2.2014 tai sen jälkeen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa