Heitti taksia frisbeellä, uhkaili räjäyttää poliisit – Autosta löytyi pommi

Helsingissä Pasilan rautatieasemalla lauantaina 25.5.2013 kello 00.50 aikaan noin 40-vuotias mies heitteli frisbeetä. Frisbee osui taksiin, jolloin paikalla ollut järjestyksenvalvoja meni huomauttamaan asiasta miehelle.

Sekava ja aggressiivinen mies alkoi uhkailla järjestyksenvalvojaa kertoen hakevansa autostaan aseen ja aikoen ampua sillä järjestyksenvalvojaa. Paikalle tulleen jalkautuneena olleen partion mies uhkasi räjäyttää.

Poliisi otti miehen kiinni ja alkoi selvittää asiaa. Miehen autoon tehdyssä kotietsinnässä löytyi lähes käyttövalmis räjähde, johon oli kiinnitetty laukaisumekanismi. Räjähteessä oli räjähdysainetta noin 300 grammaa ja se oli paketoitu valmiiksi.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi miehen eilen 28.5.2013 todennäköisin syin epäiltynä yleisvaarallisen rikoksen valmisteluun, räjähderikokseen, virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen, huumausainerikokseen ja laittomaan uhkaukseen.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa selvittelemällä mahdollisia muita epäiltyjä ja heidän osuuttaan räjähteeseen liittyen. Miehellä on taustallaan mittava määrä erilaista rikollisuutta omaisuusrikoksista huumausainerikoksiin.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa