Kuka virittää ansateippiä puiden väliin?

Helsingin Paloheinään Keskuspuistoon kutsuttiin lauantaina 18.5. poliisipartio, kun ilmoittaja oli havainnut kahden puun väliin viritetyn pakkausteipin 130 cm korkeudella kevyenliikenteenväylän ylittäen.

Paikka sijaitsee Niittyhuhdantien päästä 50 metriä pohjoiseen, ensimmäisestä kevyenliikenteenväylän risteyksestä 30 metriä vasemmalle. Ilmoittajan mukaan samanlainen ansateippi oli viritetty viikkoa aikaisemmin lähistölle.

Samoissa puissa oli kiinnitetty myös pakkausnarua puunrungon ympärillä 20-30 cm:n korkeudella maasta. On mahdollista, että niille kohdille on ollut viritettynä ansanaru.

Asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa