Kuljettaja löytyi kuolleena auton vierestä

Espoon Nupurissa torstaina aamuyöllä 9.05.2013 henkilöautoa kuljettanut vuonna 1976 syntynyt mies oli tullut Nupurintietä Kehä III:n suunnasta ja suistunut kuljettamallaan autolla ulos tieltä osuen tien vasemmalla puolella oleviin puihin.

Törmäyksen jälkeen auto oli lentänyt noin 15 metrin päähän ojaan ja kääntynyt katolleen. Kuljettaja löydettiin auton vierestä menehtyneenä. Autossa ei ollut matkustajia.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan alkoholin ja suuren tilannenopeuden epäillään vaikuttaneen tieltä suistumiseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa