Mihin katosi Riku?

Lappeenrannan keskustasta katosi perjantain – lauantain 26. – 27.4.2013 puolenyön aikaan Riku Juhani Kaita, joka on syntynyt vuonna 1991. Hänet on nähty viimeksi poistumassa ravintola Kolmesta Lyhdystä Kauppakadulla.

Kaita on noin 175 senttiä pitkä ja hoikka vartaloinen. Hänellä on lyhyet hiukset ja siniharmaat silmät. Kaita oli pukeutunut harmaaseen takkiin, farkkuihin ja lippalakkiin, jossa teksti Sandvik.

Etelä-Karjalan poliisi pyytää havaintoja kadonneesta henkilöstä puhelinnumeroon 0718737128 ja arkisin virka-aikana numeroon 0718737000.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa