Moottoripyöräilijä ajoi poliisia karkuun olohuoneeseen

Rovaniemiemen Sudentiellä perjantai-iltana noin klo 20.00 poliisi havaitsi moottoripyöräilijän, jolla ei ollut suojakypärää päässään. Poliisi alkoi tarkastaa moottoripyöräilijän ajokuntoa ja osoitti moottoripyöräilijälle pysähtymismerkkiä.

Moottoripyöräilijä kiihdytti kuljettamansa moottoripyörän vauhtia tarkoituksenaan ajaa poliisia karkuun. Moottoripyöräilijä ajoi poliisia karkuun Korkalovaaran alueella käyttäen välillä jopa 100 km/h olevaa ajonopeutta.

Moottoripyöräilijä pääsi poliisia karkuun, mutta poliisi ehti tunnistaa hänet. Moottoripyöräilijä oli vienyt käyttämänsä moottoripyörän asuntonsa olohuoneeseen piiloon, josta poliisi hänet löysi.

Moottoripyörää kuljettanut noin 20-vuotias mies, jonka epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikennerikkomuksiin suojakypärän käyttämättä jättämisellä ja poliisin antaman pysähtymismerkin noudattamatta jättämisellä.

Moottoripyöräilijälle suoritettu alkometrikoe ei antanut viitteitä alkoholin käytöstä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa