Nälkäinen mies murtautui kioskiin

Helsingissä Helsinginkadun ja Fleminginkadun kulmasta tuli poliisille ilmoitus kuuden jälkeen, että grillikioskiin on murtauduttu.

Poliisipartion tullessa paikalle selvisi, että kioskissa oli sisällä mies, joka söi siellä grillin elintarvikkeita. Mies oli sekä syönyt kioskin tuotteita että myös pakannut niitä reppuunsa. Sisälle kioskiin mies oli mennyt myyntiluukusta.

Mies kertoi poliisille menneensä kioskiin sisälle, koska oli nälkäinen ja tarvitsi evästä, eivätkä kaupat olleet vielä auki.

Mies otettiin kiinni ja toimitettiin poliisin tiloihin. Asiaa tutkitaan varkautena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa