Nuorukainen hurjasteli uimarannalla ja peruutti 82-vuotiaan kumoon

Joensuun Karsikon uimarannan tuntumassa henkilöautolla hurjastelleesta 18-vuotiaasta nuoresta miehestä tuli hätäkeskukseen ilmoitus. Poliisipartio tapasi miehen sunnuntaina noin klo 16.35.

Miehen kerrottiin ajaneen hurjaa nopeutta, luistattaneen autoa kylki edellä lennättäen renkailla soraa ympäriinsä ja lopulta peruuttanut rollaattorilla liikkuvaan 82-vuotiaaseen joensuulaiseen mieheen päin.

Ambulanssi henkilökunta tarkasti vanhan miehen ja tämä tönäisystä kipeytyneen polven.

Poliisi määräsi nuoren joensuulaisen miehen väliaikaiseen ajokieltoon, mutta antoi tälle luvan siirtää autonsa kotiin. Lähdettyään ajamaan kotiinsa partio oli mitannut hänen ajaneen  30 kilometrin nopeusrajoitusalueella 53 kilometrin tuntinopeudella.

Poliisi tutkii asiaa mm. liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennerikkomuksena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa