Poliisi kehottaa huolellisuuteen ja pyytää vihjeitä

Kemin alueella, ympäri kaupunkia, on tullut poliisin tietoon lukuisia automurtoja, moottorikulkuneuvojen käyttövarkauksia ja niiden yrityksiä. Tapahtumat ajoittuvat kahden viime viikon ajalle.

Tämän vuoksi poliisi haluaa muistuttaa kansalaisia erityisestä huolellisuudesta. Autoihin ei tulisi jättää mitään omaisuutta näkyville tai yleensäkään säilyttää arvo-omaisuutta tai muuta omaisuutta autoissa.

Poliisi pyytää kansalaisilta tarkkaavaisuutta ja ilmoittamaan automurtoihin liittyvät havainnot poliisille nroon.0718766455 tai 0718766154.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa