Polkupyöräilijä raivostui kaasuttelusta, heitti pyörän tuulilasiin ja sai selkään

Kuopiossa Tasavallankadun hampurilaispaikan autokaistalla torstaina aamuyöllä polkupyörällä jonottanut 30-vuotias mies ei takana olleen autokunnan mielestä liikkunut muun jonon mukana riittävän ripeästi ja kaasutti autoa.

Polkupyörämies ei tästä pitänyt ja heitti polkupyöränsä auton tuulilasiin, joka rikkoontui. Sen jälkeen puolestaan autossa olleet miehet kävivät polkupyörän heittäneen miehen kimppuun pahoinpidelleen tätä nyrkein lyöden ja potkien.

30-vuotiasta miestä epäillään vahingonteosta. Autosta nousseita 23-, 25-, ja 34-vuotiaita miehiä epäillään pahoinpitelystä. Vakavia vammoja ei tilanteessa syntynyt.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa