Rähinä Records ja Elastinen mukana Gumball-rallissa

Toukokuun 18. päivä Kööpenhaminasta starttaavassa Gumball 3000 -rallissa kilpailee omalla Rähinä 110 -tiimillään Rähinä Records. Elastinen, Timo Pieni Huijaus ja Uniikki ajavat kisassa Rähinälle brändättyä Porsche Panamera -autoa.

Gumball 3000 on 3 000 mailin autokisa, joka ajetaan yleisillä teillä. Tällä kertaa reitti kulkee Kööpenhaminasta Tukholman, Helsingin, Pietarin, Tallinnan, Riian, Varsovan ja Wienin kautta Monacoon. Helsingin keskustassa Gumball 3000 näyttäytyy 20.5.

Lähden ensikertalaisena ennen kaikkea pitämään hauskaa, mutta ei todellakaan aiota tulla viimeisenä maaliin, Elastinen tiivistää.

Ylinopeuksienkin värittämä Gumball 3000 ei ole pelkästään vakavamielistä kisailua autoilla. Välietapeilla juhlitaan ankarasti ja pidetään hauskaa toisten kilpailijoiden kanssa. Virallisen voittajan etsiminen ei välttämättä ole olennaista.

Ensimmäinen reaktio oli, että on ehkä siisteintä ikinä, että päästään ajamaan Gumball -ralliin ja vielä omalla Rähinä tiimillä. Odotukset ovat todella korkealla rallin suhteen, Timo Pieni Huijaus hehkuttaa.

Rähinä Records näkee rallin myös hienona mahdollisuutena tehdä Rähinän brändiä tunnetuksi myös Suomen rajojen ulkopuolella. Uniikki kertoo, että Gumball 3000 -ralliin osallistuminen on hienointa mitä on vähään aikaan tapahtunut

Gumball on tapahtuma josta olen vain haaveillut, mutta yhtäkkiä unelmasta tuli totta kertaheitolla! Odotan mahtavaa fiilistä, hienoa nähdä maailman upeimpia autoja ja toivottavasti saadaan paljon uusia tuttavuuksia! Upeaa, että saadaan olla mukana ehkä maailman hienoimmassa tapahtumassa, lisää Uniikki.

Mukana kisassa on muun muassa rocktähtiä, kuninkaallisia ja elokuvatähtiä. Myös Kimi Räikkösen huhutaan olevan mukana tänä vuonna. Hän on ilmeisesti mukana Duudsonien joukkueessa, joka juhli ”voittoa” vuonna 2011.

Betsafe on saanut auton rattiin parhaan mahdollisen tiimin Suomesta. Vaikka Spirit of Gumball -palkinnon voittoon liittyviä vetoja ei vielä löydykään listoilta, uskon, että tämän vuoden ennakkokuohunta on nostanut Rähinä Recordsin miehet kilpailun ennakkosuosikeiksi. Kenties tässä olisi niin sanottu kertoimien paikka, toteaa iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa