Rattijuopon auto törmäsi valaisinpylvääseen, matkustaja kuoli

Kärkölässä aamuyöllä hieman ennen neljää Hähkäniementietä kohti Järvelän keskustaa kovalla nopeudella ajanut auto ja suistui kulkusuunnassaan oikealle ulos tieltä. Auto törmäsi oikea kylki edellä valaisinpylvääseen.

Autossa oli kuljettajan lisäksi nuori mies ja nuori nainen matkustajina. Etupenkillä matkustajana ollut mies menehtyi törmäyksessä.

Auto romuttui käyttökelvottomaksi törmäyksessä. Autoa kuljettanut nuori mies puhalsi seulonta-alkometriin 2,5 promillen lukemat. Auton kuljettaja ja naismatkustaja vietiin hoidettaviksi Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja kuolemantuottamuksena. Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta jatkavat onnettomuuden tutkintaa tänään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa