Sinäkö se olet? Poliisi julkaisi erikoisen tiedotteen

Haapaveden Karhukankaalla tiistaina klo 14 aikaan autoilija törmäili harmaalla neliovisella aasialaisvalmisteisella uudehkolla henkilöautolla. Jokilaaksojen poliisilaitoksen kenttäjohtaja Kari Kallunki julkaisi asiasta kivan ilmoituksen.

Hei sinä henkilöautoilija – ilmeisesti iäkäs mies – joka törmäsit tiistaina klo 14 aikaan harmaalla neliovisella aasialaisvalmisteisella uudehkolla henkilöautolla Haapaveden Karhukankaalla Haapaveden suunnasta kolmion takaa varomattomasti tultuasi Malmitiellä Vihannin suunnasta tulleeseen ajoneuvoyhdistelmän perävaunun oikeaan takakulmaan.

Ilmeisesti säikähdyksen vuoksi et huomannut pysähtyä paikalle jututtamaan yhdistelmän kuljettajaa etkä ole ollut yhteydessä meihinkään, vaan jatkoit matkaa risteyksen ylitse Rantsilantien suuntaan. Tiesitkö, että jompikumpi yhteydenotto olisi ollut lain mukaan sinun velvollisuutesi.

Emme ole sinulle vihaisia ja olemme päinvastoin onnellisia sinun puolestasi, ettet itse eikä kukaan muukaan loukkaantunut tämän varomattomuutesi seurauksena . Aineellisetkin vahingotkin ovat vähäiset.

Haluaisimme kuitenkin mielellään pikaisesti jututtaa sinua, jotta kuulisimme sinunkin kannan kolarin syntysyihin.

SINÄ tai joku muu, joka em. henkilöstä ja/tai hänen kuljettamastaan etuosasta vaurioituneesta henkilöautosta jotakin tietää, ota yhteys virka-aikana Jokilaaksojen Poliisilaitoksen numeroon 07187 65470 tai jos ilmoitukseesi liittyy kiireellisyyttä, niin hätäkeskukseen.

Sinäkö se olet? Poliisi julkaisi erikoisen tiedotteen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun