<

Somalimies auttoi kaatunutta mummoa – rasistit hyökkäsivät kimppuun

Vantaan Tikkurilassa keskiviikkona 22.5.2013 Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen kanslian vartija kuuli avunhuutoja poliisitalon edessä. Vartija lähti konstaapelin kanssa tarkistamaan asiaa.

Kaksikko tapasi ulkona 40-vuotiaan, nykyisin Vantaalla asuvan somalialaisen miehen, jonka kimpussa oli kaksi miestä. Somalimies oli ollut auttamassa kaatunutta vanhaa rouvaa, kun hänen kimppuun kävivät 34-vuotias vantaalainen ja 35-vuotias helsinkiläinen mies.

Uhri oli asettanut muun muassa matkapuhelimensa maahan auttaessaan rouvaa nousemaan. Tällöin oli vantaalainen mies ottanut matkapuhelimen ja käynyt käsiksi somaliin. Toinen mies oli uhkaillut suusanallisesti.

Vantaalainen mies oli vähän aikaisemmin ollut kansliassa aiheuttaen häiriötä. Hän huuteli rasistisia kommentteja, kun hänet poistettiin kansliasta.

Mies oli soittanut puhelimella, sekä kertonut olevansa kansliassa. Hän oli puhelimessa maininnut rasistisesti muiden etuileva, sekä pyytänyt puhelun vastaanottajaa tulemaan paikalle, kerrotaan poliisista.

Tämän jälkeen vantaalainen mies oli mennyt ulos ja helsinkiläinen mies oli tullut hänen luokseen.

Kiinnioton jälkeen vantaalaisen miehen hallusta löytyi veitsi ja muita työkaluja sekä huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Helsinkiläisen miehen hallusta löytyi huumausaineeksi epäiltyä ainetta, huumausaineen käyttövälineitä ja puukkoja.

Somalimies auttoi kaatunutta mummoa – rasistit hyökkäsivät kimppuun

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun