Teinityttö uhkasi itsemurhalla blogissaan, 18-vuotias pelasti tuhansien mailien päästä

The Huffington Post kertoo, että Yhdysvaltojen New Jerseystä kotoisin oleva 16-vuotias tyttö uhkasi Tumblr-blogissaan, että päättää päivänsä oman käden kautta. Toisin kuitenkin kävi.

Itsemurhaviestin huomasi toukokuun 6. päivänä nimittäin 18-vuotias Cathedral Cityssä asuva Jackie Rosa. Hän pisti toimeksi ja otti yhteyttä paikkakuntansa poliisiin ja kertoi kaikki tiedot, jotka oli onnistunut kaivamaan tytöstä.

Poliisi onnistui paikallisten kouluviranomaisten kanssa selvittämään viestin jättäneen tytön asuinpaikan. Paikallinen poliisi otti yhteyttä tytön vanhempiin, jotka löysivät hänet lähes tajuttomana kotoaan. Tyttö oli syönyt lukuisia reseptilääkkeitä saadakseen itsensä hengiltä.

Blogiin kirjoitus pelasti siis tytön. Tapauksesta koskettavamman tekee vielä se, että Rosas ei edes tuntenut itsemurhaviestin jättänyttä tyttöä.

Tieto siitä, että kykenee auttamaan tuhansien mailien etäisyydellä olevaa henkilöä, on mahtava tunne, kertoo Rosas.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa