Varo tätä valehtelevaa puhelinmyyjää

Helsingin Energia tiedottaa saaneensa on saanut huhti-toukokuun aikana useita yhteydenottoja asiakkailtaan, joille on pyritty myymään sähköä mm. puhumalla ”Helsingin Energian kanssa tehtävästä yhteistyöstä”.

Asiakkaille on esimerkiksi kerrottu Helsingin Energian asiakkuuksien siirtyvän puhelinmyyjän edustamalle yhtiölle tai kuvailtu Helsingin Energian kanssa tehtävää ”yhteistyötä”.

Olemme huolissamme virheellisten tietojen levittämisestä ja pahoillamme asiakkaille aiheutuvasta harmista. Korostamme, että Helsingin Energia ei tee myynnissä tai asiakasmarkkinoinnissa yhteistyötä minkään sähkönmyyntiyhtiön kanssa, sanoo Sähkömarkkinat-liiketoiminnan johtaja Jukka Niemi Helsingin Energialta.

Helsingin Energia pyytää asiakkaita edelleen ilmoittamaan asiattomasta tai harhaanjohtavasta sähkön markkinoinnista Helsingin Energian asiakaspalveluun.

Kuva: Lentokuva Vallas Oy

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa