11-vuotias poika selvisi vesitaso-onnettomuudesta, muu perhe kuoli

Vehmersalmella lauantaina 29.6.2013 hieman ennen kello 16.00 tapahtuneessa vesitaso-onnettomuudessa menehtyi kolme henkilöä, tiedottaa Pohjois-Savon poliisilaitos.

Onnettomuuskoneessa oli neljä henkilöä, jotka olivat saman perheen jäseniä. Perheen yksityiskonetta kuljetti perheen 45-vuotias isä, joka oli kokenut lentäjä. Onnettomuudessa menehtyivät myös perheen 39-vuotias äiti ja perheen 13-vuotias poika.

Onnettomuudesta pelastui perheen 11-vuotias poika, joka myös poliisi on päässyt puhuttamaan.

Pohjois-Savon poliisilaitos tutkii onnettomuutta yhdessä Onnettomuuskeskuksen kanssa. Onnettomuuskeskus tiedottaa onnettomuuden syistä aikaisintaan alkavalla viikolla ja Pohjois-Savon poliisilaitos vastaa onnettomuuden yleistiedotuksesta. Koneen hylyn nostoon päästään aikaisintaan alkavalla viikolla.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa