Mies törmäili rajusti edelläajavaan kolme kertaa

Rovaniemellä Kemintiellä noin kaksi kilometriä Valajaskosken risteyksestä Rovaniemen suuntaan maanantai 17.6. klo 17.15 ajanut 50-vuotias mies törmäsi henkilöautolla edellä ajavan perään kolme kertaa.

Edellä ajanut 54-vuotias nainen kertoi, että takana ajanut henkilöauto oli yllättäen törmännyt hänen kuljettamansa auton perään kolme kertaa. Poliisin tullessa paikalle takana ajaneen auton kuljettaja myönsi törmänneensä edellä ajaneeseen autoon, mutta ei osannut selittää mistä törmäilyt johtuivat.

Edellä ajaneen auton kuljettaja ja törmänneen auton matkustaja loukkaantuivat tapahtumassa ja heidät kuljetettiin sairaalaan tutkittavaksi. Edellä ajanut auto vaurioitui perästä aika lievästi mutta toinen auto vaurioitui törmäyksissä ajokelvottomaksi.

Alkoholilla ei ole osuutta onnettomuuteen ja poliisi selvittelee törmäilyjen syytä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa