Päiväkodin kevätjuhla meni överiksi, kahdeksan pidätettiin joukkotappelun takia

Washington Postin mukaan Yhdysvalloissa Clevelandin Michael R. White -alakoulussa, päiväkodin kevätjuhla meni hieman överiksi. Juhla päättyi ainakin 10 poliisipartion tuloon ja kahdeksan ihmisen pidättämiseen.

Päiväkodissa alkoi joukkotappelu, kun kaksi teinityttöä alkoivat kaatuneen boolin takia lyödä toisiaan. Muu perhe lähti mukaan ja yksi tappeluun osallistuneista vetäisi esiin rautaputken sekä vasaran.

Aikuiset hakkasivat aikuisia, teinit teinejä… Se oli hyvin kaoottista, poliisin edustaja Wayne Drummond sanoi.

Poliisi ei ole varma, että tuotiinko putki ja vasara kouluun, vai vietiinkö ne talonmiehen varastoista. Kukaan ei onneksi loukkaantunut kahakassa. Tappelu siirtyi myös kadulle.

On noloa, että tarhalasten vanhemmat eivät pysty hillitsemään itseään juhlan aikana. Me yritimme hoitaa tilanteen vastuullisesti, kaupunginvaltuutettu Jeff Johnson kommentoi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa