Perhe heräsi perämoottorin ääneen, ruorijuoppo rysäytti juhannuskokon läpi mökin pihalle

Varkauden Mankilansaaressa juhannusta mökillä viettämässä ollut perhe heräsi perämoottorin ulvovaan ääneen juhannusaattoaamuna noin klo 05 aikaan.

Lähemmän tarkastelun tuloksena perhe oli havainnut, että mökkirantaan 20 m päähän rannasta oli ilmestynyt vene, jossa moottori oli vielä käynnissä. Vene oli ajanut järveltä rantaan rakennetun juhannuskokon yli ja vaurioittanut mennessään rannan puustoa.

Poliisipartio tavoitti venettä ohjanneen vuonna -86 syntyneen miehen myöhemmin ja tälle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 2,99 promillea. Miestä epäillään vesiliikennejuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Vene vaurioitui, mutta henkilövahinkoja ei tullut.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa