Poliisi ihmettelee vihjeiden vähyyttä: Vammautunut nainen käveli yli puoli kilometriä

Jyväskylän keskustan Köyhälammesta löytyi nuoren naisen ruumis maanantaina 24.6.2013. Ilmoitus naisen ruumiista tuli rannalla olleilta kalastajilta klo 10.00, kerrotaan Keski-Suomen poliisilaitokselta.

Naisen poikkeuksellisten vammojen sekä löytöolosuhteiden perusteella asiassa käynnistettiin välittömästi henkirikostutkinta. Naisen henkilöllisyys selvisi sen jälkeen, kun asiasta oli uutisoitu.

Paikkatutkimusten, teknisten tutkimusten sekä oikeuslääketieteellisten tutkimusten perusteella tapaukseen ei liity rikosta. Asian tutkintaa jatketaan kuolemansyyn tutkintana.

Poliisi ihmettelee sitä, että ilmoituksia ja vihjeitä on tullut yllättävän vähän. Nainen oli kulkenut vammautuneena jalkaisin yleisiä kulkuväyliä käyttäen yli puoli kilometriä ennen päätymistään Köyhälampeen klo 6.00 jälkeen maanantaiaamuna.

Poliisi kuitenkin kiittää saamistaan vihjeistä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa