Poliisi kertoi syyn mystiseen tiedotteeseen

Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos pyysi yleisön apua Alavuden keskustassa viime yönä 2.6.2013 puolen yön jälkeen tapahtuneen vakavan tapahtuman selvittämiseksi.

Jatkotiedotteessa kerrotaan, että yöllä keskustassa sijaitsevan liikerakennukseen kuuluvan ulkorakennuksen takana olevasta ojasta löydettiin vuonna 1955 syntynyt paikkakuntalainen mieshenkilö kuolleena.

Havaintojen perusteella poliisilla oli syytä epäillä miehen joutuneen häneen kohdistetun ulkoisen väkivallan johdosta henkirikoksen kohteeksi. Miehellä oli ollut yöllä jotakin sanaharkkaa paikallisen nuorison kanssa, jolla epäillään olevan osuutta tapahtumaan.

Asian tutkinnan yhteydessä on otettu kiinni useita henkilöitä.  Asian selvittely edelleen kesken jonka vuoksi asiaan liittyvää yksityiskohtaisempaa tietoa ei voida vielä tässä vaiheessa antaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa