Poliisi pyytää yleisöltä apua vakavan tapahtuman selvittämiseen

Etelä-Pohjanmaan poliisilaitos pyytää yleisön apua Alavuden keskustassa viime yönä 2.6.2013 puolen yön jälkeen tapahtuneen vakavan tapahtuman selvittämiseksi.

Poliisi pyytää, että mopopoika joka oli käynyt Pub Asserissa kyselemässä siniseen farkkupukuun pukeutunutta miestä ottaisi pikimmiten yhteyttä Alavuden poliisiin p. 0408377959, koska hänellä saattaa olla asiaan liittyviä tärkeitä tietoja.

Tässä vaiheessa poliisi ei anna yksityiskohtaisempia tietoja tapahtumasta. Asiasta annetaan tänään myöhemmin tarkempi tiedote noin klo 16 – 18 välisenä aikana.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa