Poliisi: Soita heti 112, jos näet heitä

Nyt myös Keski-Uudenmaan poliisilaitos varoittaa ulkomaalaisista rikollisista. Sen tietoon on alkukesän aikana tullut useita tapausia, missä ulkomaalaiset henkilöt ovat harhauttamalla tai väkisin anastaneet ihmisiltä heidän yllään olevia koruja.

Esimerkkinä torstaina 6.6.2013 Nurmijärven Klaukkalassa kaksi ulkomaalaista naista tunkeutui kerrostalon portaikkoon ja anastivat väkisin vastaan tulleelta naiselta rannekellon.

Anastajat poistuivat paikalta harmaalla tai siniharmaalla porrasperäisellä autolla. Anastajat olivat n. 20 vuotiaita naisia, joiden ihonväri oli tummahko.

Samana päivänä klo 12.00 Keravan Sibeliuksentiellä  kaksi kerjäämässä ollutta naista anasti paikalle tulleelta naiselta sormista kolme sormusta. Anastajat olivat n. 20 vuotiaita ja ihonväriltään tummia.

Kummassakaan tapauksessa anastajat eivät puhuneet suomea.

Poliisi varoittaa päästämästä kerjäämässä olevia henkilöitä lähelleen ja koskemasta yllään oleviin koruihin.  Poliisi on kiinnostunut myös yrityksistä viedä yllä olevia koruja.  Tällaisista tapauksista pyydetään ottamaan viipymättä yhteyttä hätäkeskukseen.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa