Tämän miehen päivä ”ei menny niinku Strömsössä”

Loviisan keskustassa noin 30-vuotiaan miehen keskiviikko ”ei menny niinku Strömsössä”. ei mennyt aivan. Miehen touhut nimittäin työllistivät Itä-Uudenmaan poliisilaitosta urakalla.

Ensin kello 15:30 mies löi Kappelin puistossa alle 60-vuotiasta miestä niin, että tämä kaatui. Lyöjä vielä potkaisi häntä päähän. Tuolloin kolmas paikalla ollut alle 35-vuotias mies löi väkivaltaista miestä nyrkillä ja työnsi hänet jokeen.

Jokeen jäähtymään joutunut mies nousi ja lähti matkoihinsa ennen poliisin paikalle tuloa. Seuraavaksi mies lähti liikkeelle polkupyörällä, jolla hän ajoi Mariankadun ja Mannerheiminkadun risteyksessä kärkikolmion takaa henkilöauton oikeaan kylkeen.

Kello 15:55 maahan kaatuneelle miehelle annettiin ensiapua. Hän pääsi lähtemään kotiinsa, kun paikalle hälytetty poliisipartio oli vielä kiinni miehen aiheuttamassa edellisessä jupakassa, eikä ehtinyt paikalle välittömästi.

Pari tuntia myöhemmin kotiinsa ehtineen ”sankarin” asuntoon pyrki kirveellä ovea hakannut alle 25-vuotias mies. Nuorempi mies halusi tulla antamaan opetuksen. ”Opettaja” ehti poistua paikalta ennen poliisin tuloa.

Kello 19.10 poliisille ilmoitettiin puukon kanssa riehuvasta miehestä. Poliisit havaitsivat asunnon edessä verijälkiä ja koputtaneelle partiolle avattiin ovi, jonka avasi noin 20-vuotias mies. Oven avanneen partio otti haltuunsa.

Asunnosta löytyi aiemmissa tapahtumissa esiintynyt mies, jonka luota löytyi kolme kannabiskasvia ja sisälle asuntoon rakennettu kasvatustila. Asunnosta löytyi myös lääkevalmisteita, jotka vaativat lääkemääräystä, eikä kummallakaan miehellä ollut niihin reseptiä.

Molemmat miehet otettiin poliisin huostaan.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Tämän miehen päivä ”ei menny niinku Strömsössä”

  1. Petri sanoo:

    Loviisa taas otsikoissa sillä tavalla, että hävettää tunnustaa asuneeni joskus siellä. 🙂

Vastaa