Todistaja hakattiin raa’asti ennen oikeudenkäyntiä

Itä-Tampereella kolme miestä tunkeutui 18.6.2013 kello 1.30 aikaan tamperelaisen miehen asuntoon. Miestä oli pahoinpidelty raa’asti erilaisilla tekovälineillä ja hänen omaisuttaan anastettiin.

Mies oli sidottu ja kuljetettu henkilöauton takakontissa Sastamalaan omakotitalon varastorakennukseen. Sielläuhri on ollut edelleen sidottuna, kunnes epäillyt kuljettivat hänet kello 21.30 aikaan lähelle Sastamalan aluesairaalaa. Hänet siirrettiin myöhemmin Tays:n Acutaan vakavien päävammojen johdosta.

Rikoksen uhrin oli määrä todistaa Pirkanmaan käräjäoikeudessa 18.6.2013 törkeää rattijuopumusta koskevassa asiassa. Istuntoa jouduttiin siirtämään syksymmäksi, kun todistaja ei tullut paikalle. Poliisi epäilee yhden tekijöistä olleen rattijuopumuksesta syytetyn.

Poliisi otti 19.6.2013 tekoon epäiltynä kiinni kaksi tamperelaista miestä ja heidät vangittiin 20.6.2013. Poliisi otti eilen 24.6.2013 kiinni Sastamalaisen kiinteistön omistajan ja hänen tyttöystävänsä. Heidän vangitsemisestaaan päätetään torstaihin mennessä.

Poliisi epäilee tekoon syyllistyneitä törkeästä vapaudenriistosta, törkeästä ryöstöstä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta sekä oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta.

Todistaja hakattiin raa’asti ennen oikeudenkäyntiä

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun