Turussa mopoilija sai uskomattoman raivarin

Turussa Kaskenkadulla tiistaina 25.6.2013 iltapäivällä nähtiin liikenteessä erikoinen tapahtuma. Tilanne alkoi kadulla olevan tietyön kohdalla, kun skootterimopolla liikkeellä ollut mies kiilasi röyhkeästi taksin eteen.

Taksinkuljettaja soitti varomattoman tempun vuoksi mopoilijalle äänimerkkiä. Tästä hermostuneena moponkuljettaja alkoi ohitella taksia ja välillä jarruttaen hidasteli aiheuttaen useita vaaratilanteita muille tienkäyttäjille.

Tilanne eskaloitui siihen, kun mopon kuljettaja jatkuvasti jarruttaen ja kiihdyttäen taksin edessä sai lopulta aikaan sen, että taksi törmäsi mopon takaosaan lievästi. Toimintaansa mopoilija tehosti käsimerkeillä.

Mopon kuljettaja sai täydellisen raivokohtauksen ja ryhtyi kypärällään hakkaamaan taksin konepeltiä, potkimaan auton peiliä sekä ovea. Seuraavaksi hän ryntäsi taksin kuljettajaan käsiksi. Siinä yhteydessä mopoilija repi taksin kuljettajan aurinkolasit maahan ja rikkoi ne.

Paikalle tulleiden sivullisten ansiosta kuumana käynyt riehuja saatiin taltutetuksi ja uhkaava tilanne keskeytetyksi. Tapahtumassa ei syntynyt kenellekään henkilövahinkoja ja omaisuusvahingotkin jäivät vähäisiksi.

Turussa mopoilija sai uskomattoman raivarin

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun