Mies repi toiselta 55-senttisen parran irti

Aamupostin mukaan Hyvinkäällä viime vuoden toukokuussa 41-vuotias mies kaatui ravintolassa erään seurueen juomien päälle. Asia sovittiin, kun kaataja suostui ostamaan uudet juomat.

Valomerkin tultua baarista poistunut, korvausta vaatinut mies sai pihalla kimppuunsa juomien kaatajan. Juomien kaataja yritti lyödä miestä. Tämän väistettyä lyönnit juomansa menettäneeltä kiskottiin irti 55-senttinen rastaparta.

Hyvinkään käräjäoikeus tuomitsi pahoinpitelijän maksamaan korvaukseksi tilapäisestä haitasta 1000 euroa, kivusta ja särystä 400 euroa, 300 euron päiväsakkoon sekä maksamaan lähes 2 700 euron oikeudenkäyntikulut.

Mies oli kasvattanut partaansa kahdeksan vuotta ja se oli osa hänen identiteettiään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa