Mies uhkaili käsiaseella hotellivieraita

Joensuun Itärannassa sijaitsevasta hotellista tuli poliisille ilmoitus maanantaina puolen yön jälkeen, että hotellissa asiakkaana ollut mies oli uhkaillut käsiaseella hotellin muita asiakkaita.

Päihtyneelle asemiehelle oli syntynyt erimielisyyttä muiden asiakkaiden kanssa ja läsnäolleiden mukaan mies oli ottanut aseen esille esitellen sitä muutamalle riitakumppanilleen. Tämän jälkeen mies oli poistunut huoneeseensa.

Paikalle saapunut poliisipartio tapasi miehen nukkumasta hotellihuoneestaan. Hänen hallustaan löydettiin toimintakuntoinen ladattu käsiase. Mies saatiin kiinni ilman vastarintaa ja hänet kuljetettiin Pohjois-Karjalan poliisilaitoksen pääpoliisiasemalle.

Miestä epäillään ampuma-aserikoksesta ja laittomasta uhkauksesta. Hän oli pidätettynä vuorokauden verran. Poliisi selvittää miehellä luvattomasti hallussa olleen aseen alkuperää, rikoskomisario Leevi Makkonen kertoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa